Grootste Kortingen van het Jaar: Vier Star Wars Week met KenJo Sabers!

Ben je opzoek naar een kortingscode KenJo Sabers of Star Wars Day Korting of coupon van KenJo Sabers? Goed nieuws voor alle Star Wars fans en liefhebbers van KenJo Sabers! In de aanloop naar May the $th vieren bij Star Wars Week. Ter ere van Star Wars Week biedt KenJo Sabers de grootste kortingen van het jaar op alle lightsabers! Van 27 april tot en met 12 mei 2024 kun je jouw collectie uitbreiden met topkwaliteit sabers tegen ongeëvenaarde prijzen. Ontdek hieronder hoe je de kracht van de Force kunt ervaren met een nieuwe lightsaber in handen! 


Ontdek Onze Diverse Lightsaber Categorieën met hoge kortingen:

  • Legendarische Lightsabers: Deze categorie bevat onze meest exclusieve sabers gebasseerd op jouw favoriete Star Wars Karakter, ideaal voor de verzamelaar, Cosplay en enthousiasteling die authenticiteit en historie waardeert. Profiteer van €60 korting met de code MAYTHELEGENDARY60 tijdens het afrekenen. Ontdek en bestel uit onze collectie legendarische lightsabers. 

  • Of bekijk meteen deze gefilterde legendary categorien
  • Jedi Lightsabers
  • Sith Lightsabers

 

  • Premium, Epic, Rare & Essence Sabers: Deze categorieën vallen onder onze niet-legendarische sabers, elk met unieke kenmerken en ontwerpen die aansluiten bij verschillende wensen en ervaringsniveaus van fans. Hoewel divers, delen ze allemaal een gemeenschappelijke kwaliteit en functies. Geniet van 15% korting op deze sabers met de code MAYTHEFORCE15. Verken deze veelzijdige categorieën via de volgende links:

Opmerking: Houd er rekening mee dat onze Super Sale en Outlet categorieën zijn uitgesloten van deze kortingsacties vanwege de reeds scherpe prijzen. Deze categorieën bieden toch een geweldige waarde; bekijk ze hier: Super Sale en Outlet.

Hoe gebruik je de kortingscodes? Voeg de gewenste lightsaber toe aan je winkelmandje en voer de relevante kortingscode in bij het afrekenen. Per bestelling kan slechts één kortingscode worden gebruikt, dus kies de code die de beste besparing biedt voor jouw aankoop.

 

KenJo Sabers staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze sabers zijn niet alleen een aankoop; ze zijn een investering in jouw passie. Met onze verschillende collecties bieden we iets voor elke Star Wars fan en lightsaber liefhebber, van duurzame en functionele sabers voor beginners tot exclusieve verzamelobjecten voor de diehard fans. Onze klantenservice staat klaar om elke vraag te beantwoorden en hulp te bieden. Voel je vrij om ons te mailen bij vragen of voor hulp bij je keuze.

 

Deze Star Wars Week is de perfecte kans om je liefde voor de saga te vieren met een nieuwe lightsaber van KenJo Sabers. Onze kortingen zijn de grootste van het jaar en bieden een uitgelezen kans om een stukje van de galaxy in huis te halen. Mis deze kans niet en laat KenJo Sabers je avonturen in het Star Wars-universum begeleiden. Bestel nu je nieuwe lightsaber!