Het verschil tussen Premium, Rare, Epic en Legendary Sabers

verschil lightsabers

Het verschil tussen Premium, Rare, Epic en Legendary Sabers 

In het uitgebreide KenJo Sabers assortiment zijn uiteenlopende lightsabers te koop. Iedere saber is vervaardigd van hoogwaardige materialen en is ontworpen om optimaal aan jouw lichtzwaard wensen en behoeften te voldoen. Met de verschillende lichtzwaarden uit ons assortiment til je jouw cosplay naar een nieuw niveau. Maar wat is nu precies het verschil tussen de Premium, Rare, Epic en Legendary Sabers uit het Kenjo Saber assortiment? In dit blog zullen we het toelichten.De KenJo Sabers Premium lightsabers


De Premium lichtzwaarden collectie is ideaal als instapmodel. Ze werden specifiek ontworpen voor de beginnende Jedi/Sith cosplayer. Deze collectie bestaat uit onze meest betaalbare lichtzwaard modellen. Het zijn stuk voor stuk unieke ontwerpen. Klassieke en eenvoudige ontwerpen voor iedere duellist of beginnende cosplayer.  Met deze voordelige lightsabers heb je een hoogwaardig lightsaber instapmodel. 

Bekijk hier al onze Premium Lightsabers.

Premium Lightsabers


De KenJo Sabers Rare lightsabers


De volgende op het trapje zijn de zeldzame lightsabers. Ook deze lichtzwaarden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, echter is hun ontwerp meer ingewikkeld. Dit maakt ze net iets unieker dan de premium lightsabers. Verder zijn deze sabers iets steviger dankzij de aluminium legering. Met deze Rare lightsabers krijgt jouw cosplay nog meer detail en spanning. Ze zijn geïnspireerd op bekende personen uit het universum hier ver vandaan en beschikken over iets meer detail dan de Premium lightsabers.

Bekijk hier onze Rare lightsabers.

Rare lightsabers


De Kenjo Sabers Epic Sabers


De epische lichtzwaarden in onze collectie beschikken over zeer veel details en een indrukwekkende kwaliteit. Alleen materialen van de allerhoogste kwaliteit zijn gebruikt tijdens de vervaardiging van deze lightsabers. De ontwerpen van deze sabers zijn uitzonderlijk uniek en niet gebaseerd op bestaande karakters van het Star Wars universum. Zeer gedetailleerde en complexe ontwerpen sieren deze collectie. Ze beschikken dan ook over op maat gemaakte gravures en complexe details. Deze lightsabers zijn geschikt voor mensen die willen opvallen met hun oog voor detail en exclusiviteit. Kies voor lightsabers die indruk maken, kies voor Epic Sabers!

Epic Sabers


De KenJo Sabers Legendary Sabers


Dan nu naar de paradepaardjes van het KenJo Sabers assortiment, de legendarische lichtzwaarden. De meest exclusieve lightsabers vind je hier. De collectie bestaat uit lichtzwaarden met ontwerpen die geïnspireerd zijn op bekende en alom geliefde karakters uit het Star Wars universum. Hiermee bedoelen we niet alleen de films, maar ook de series en de games. Het zijn lightsabers waar iedere fan van droomt. Nu kun ook jij een dergelijk lichtzwaard bemachtigen en volledig naar wens personaliseren met je eigen soundboard. Met een van deze Legendary Sabers kruip je direct in de huid van jouw geliefde karakter en staat niets jouw cosplay nog in de weg. 

Kies nu jouw perfect legendary saber!

Legendary sabers

 

Dit zijn de belangrijkste hoofdcategorieën uit het KenJo Saber lightsaber assortiment. Moet je nog meer letten op je budget? Vergeet dan niet om ook eens een kijkje te nemen bij de KenJo Sabers Super Sale afdeling. Daarin vind je lightsabers die extra scherp geprijsd zijn. Het kan hierbij gaan om demo modellen, sabers met lichte beschadigingen of een opruimingsartikel. Bekijk ze allemaal in de Kenjo Saber webshop!