KenJo Sabers Premium RGB Baselit Handleiding 1

Silverlight, Dawnbreaker, Discipulis, Eclipse, Trinity, Masamune, Resolute, Guardian,

Heel veel plezier toegewenst met jouw KenJo Saber!

Wil jij op hoogte blijven van de laatste aanbiedingen, give aways acties, nieuwste modellen, technische updates of gewoon gave lightsaber content zien? Volg ons dan snel op Facebook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief!  Daarnaast verloten wij onze website en socials frequent leuke prijzen! 

Wil jij zelf ook op onze pagina gepost worden?

- Alle 'verhaal' posts welke ons taggen worden gerepost.

- Alle 'bericht' posts welke ons in de foto taggen doen automatisch mee aan de maandelijkse win actie.


Montage

  1. Haal de plastic dop van het zwaardblad en schuif deze vervolgens voorzichtig via de bovenkant in het handvat tot deze tegen de lamp aan komt. 
  2. Schroef nu de bijgeleverde korte platte inbusschroeven met de inbussleutel door de schroefgaten aan de bovenkant van het handvat om het zwaardblad stevig vast te klemmen. Ze hoeven er dus niet in! De overige puntige en stompe schroeven zijn reserve hier hoef je niks mee te doen.
  3. De inbusschroeven dienen recht in het handvat en zonder weerstand te worden bevestigd.

Let bij het opnieuw monteren erop dat de inbusschroeven het lemmet niet blokkeren aan de binnenkant van het handvat. 

 

Opladen

Laad de saber voor gebruik minimaal twee uur op. Zet de saber niet aan terwijl deze aan het opladen is. Voor laden dient een 1A / 5V oplader gebruikt te worden. Als de saber volledig leeg is geweest laadt dan minimaal 4 uur op.

Opladen met kabel: Steek de kabel in de oplaadpoort. De lichtring zal langzaam gaan knipperen. Wanneer de saber volledig is opgeladen zal de lichtring doven of zal de saber "ready" zeggen. Bij sommige legendary sabers is de oplaadport weggewerkt deze bevind zich meestal aan de onderkant in de saber.

Opladen met losse batterij lader: Draai de twee delen van de saber los van elkaar (laat alle schroeven zitten) en haal de batterij er uit om deze in de oplader te plaatsen.

 

Aanzetten

Wanneer de saber in standby staat (de knop geeft licht en het zwaardblad geeft geen licht) druk eenmalig op de knop op het handvat. Als de knop geen licht geeft staat de saber uit en dient de knop voor ongeveer drie seconden ingedrukt te worden om de saber aan te zetten. 

Uitzetten

Wanneer de saber aan staat (zwaardblad geeft licht): houd de lichtgevende knop ingedrukt tot de saber uit gaat (ongeveer drie seconden), de saber gaat nu in standby stand. Houd de knop langer ingedrukt om deze volledig uit te schakelen.

Volumes

Elke KenJo Saber heeft verschillende volumes en een stille / mute stand. 

Om van volume te veranderen dient de saber in standby te staan. Houdt de knop ingedrukt tot het lampje één keer knippert, laat vervolgens los. Er komt nu een stembevestiging.

Herhaal dit proces om tussen de volumes en mute stand te wisselen. 

 

Functies

RGB baselit sabers hebben verschillende functies welke vanuit de standby stand bedient kunnen worden. Houdt de knop ingedrukt om vervolgens los te laten bij 1,2 of 3 keer knipperen.

1 keer knipperen: wissel tussen volumes en mute. (zie vorige video)

2 keer knipperen: wissel tussen 10 verschillende geluidstypes en wissel tussen Jedi en Sith.  

 

Effecten

  1. Blaster geluid met flits/ kogel afketsen - druk kort op de knop.
  2. Flits bij slaan - De KenJo Saber zal automatisch een lichtflits en geluid geven wanneer deze tegen een andere saber of object wordt geslagen. 
  3. Beweging - De KenJo Saber zal automatisch geluid maken wanneer ermee bewogen wordt.
  4. Geluid en licht loop - houd de knop voor één seconde ingedrukt (het licht knippert) en druk daarna nogmaals kort op de knop. De saber zal flitsen en geluid blijven maken alsof er een saber clash is. Druk nogmaals op de knop om de loop te stoppen.

 

Kleuren selecteren

Het is mogelijk om op twee verschillende manieren de kleur van het zwaard aan te passen. De lightsaber dient aan te staan.

  1. Druk de knop in, wanneer de lichtring voor de tweede keer knippert laat je de knop los. Druk kort op de knop om naar de volgende kleur te wisselen. Houdt de knop 1 seconde knop ingedrukt (de lichtring knippert 1 keer) en laat vervolgens los om de kleur te bevestigen.
  2. Druk de knop in, wanneer de lichtring voor de derde keer knippert laat je de knop los. De lightsaber wisselt nu tussen 12 voor ingestelde kleuren. Druk 1 keer op de knop om de kleur te bevestigen.   

 

Problemen oplossen

Heb je vragen of ondervind je onverhoopt problemen met de KenJo Saber in welke vorm dan ook? Kijk voor instructie filmpjes en antwoorden op veel gestelde vragen even op kenjosabers.nl/pages/faqs of kenjosabers.nl/pages/troubleshoot.

Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je gebruik maken van de wettelijke garantie neem dan contact met ons op en wij zullen zorg dragen voor een spoedige en adequate service om het probleem op te lossen. Dit kan via info@kenjosabers.com of via de chat functie op www.kenjosabers.com. Vermeld hierbij meteen je bestelnummer zodat we snel mee kunnen kijken. 

 

Waarschuwingen

- De KenJo Saber is niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Kinderen boven de 14 dienen onder toezicht van een volwassenen met de KenJo Saber te te spelen. 

- Gebruik KenJo Sabers veilig en verantwoordelijk.

- Dit product kan niet tegen water.

- Zet dit product niet aan terwijl deze aan het opladen is.

- Demonteer of maak dit product niet zelf open, anders komt de garantie te vervallen.     

- Laat dit product niet zonder toezicht aanstaan of opladen.

- Dit product is niet geschikt om te gebruiken als permanente lichtbron.

- KenJo Sabers is niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade en/ of letsel door het niet volgen van waarschuwingen.

- Stel de saber niet bloot aan open vuur of indirecte hitte.

- Bevat kleine onderdelen, uit de buurt van kinderen houden en veilig opbergen in verband met verstikkingsgevaar.

- Dit product mag niet in de prullenbak en moet gerecyled worden.

- Laat de saber niet onbewaakt aanstaan.

- Dit product kan niet in de wasmachine of magnetron.

- KenJo Sabers is niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade en/ of letsel door het niet volgen van waarschuwingen.

- Gebruik geen (snel)opladers met een output hoger dan 1A/5V.
NL

Select language