Standaard Neopixel Twee knoppen

Knoppen uitleg:

De bovenste knop is de PWR knop

De onderste knop is de AUX knop

Bediening met de knoppen wanneer de saber in stand-by modus staat:

Als de saber volledig uit staat houdt dan eerste PWR knop ingedrukt tot er een stembevestiging volgt en indien aanwezig zullen de knoppen oplichten. De saber staat nu in stand-by modus


- Power On: Druk op de PWR -knop.
- Wissel geluidstype: Druk op de AUX -knop.
- Pas volume aan: Druk gelijktijdig op de PWR en AUX om het volume te openen. Druk op PWR om het volume te verhogen, druk op AUX om het volume te verlagen.
- Wissel start Up Style / Boot: Houd de PWR -knop ingedrukt en laat vervolgens los.
- Wissel Blade style: Houd de AUX ingedrukt en laat vervolgens los.
- Saber uitzetten: Druk 3 keer achter elkaar op de AUX knop

Indien de saber langer dan 20 minuten niet word gebruikt schakelt deze zichzelf uit.

Bediening met de knoppen wanneer de saber aan staat:
- Uitschakelen: Druk op de PWR knop.
- Blaster afketsen: Druk op AUX.
- Lock-Up: Houd de AUX ingedrukt en laat vervolgens los.
- Flash on Clash aan / uit: Druk tegelijkertijd op de PWR en AUX.

Bewegingsbediening wanneer de saber in stand -by -modus staat:
- Aanzetten: Draai de saber snel om zijn as.
- Achtergrondmuziek: Richt de saber naar beneden, houd de aux -knop vast en draai vervolgens de saber een kwartslag om zijn as en snel terug.
- Wissel van geluidstype: Richt de saber omhoog, houd de aux -knop vast en draai vervolgens de saber een kwartslag om zijn as en snel terug.

Bewegingsbediening wanneer de saber aan staat:
- Flash on Clash: Sla met de saber tegen een object.
- Tip Drag: Houd de PWR -knop ingedrukt en sla met de saber tegen een object of de grond.
- Smelt effect: Houd de AUX knop ingedrukt en steek de saber snel naar voren.
- Force Effect: Richt de saber omhoog, houd de aux -knop vast en draai vervolgens de saber om zijn as.-
- Kleur wisselen: Richt de saber naar beneden, houd de aux -knop ingedrukt en draai vervolgens de saber om zijn as naar links of rechts. Herhaal om door kleuren te blijven scrollen

 

Onderstaand een video welke bovengenoemde functies laat zien:

 

Blade lengte wisselen (82 of 92cm) met knoppen:

Zet de saber volledig uit. Druk drie keer op de PWR (bovenste) knop om te wisselen tussen 82cm en 92cm.

 

Bluetooth app gebruiken (alleen Android):

Scan de volgende QR code met je telefoon om de app te downloaden:

Bluetooth lightsaber app download SN4

In de app kan je jouw saber gemakkelijk koppelen. Klik op de bluetooth knop en scan voor het vinden van jouw lightsaber. 

In het menu control kan je de basis functies zoals start up style, blade style, kleur etc van de saber te bedienen. 

Motion control gevoeligheid en functies aanpassen: In het "control" menu klik rechts onderin op "set params" om aan/uit functies in of uit te schakelen en de gevoeligheid van de sensor voor bepaalde functies aan te passen

Maatwerk aanpassingen via bluetooth:

Het is mogelijk om nieuwe presets te maken of bladestyles, start up styles, timing en nog veel meer te configureren via de bluetooth app. Dit kan via "new". Druk op het verstuurd icoontje om de aangepaste instelling te versturen. Binnenkort volgt hier een uitgebreide video instructie over het zelf configureren van aanpassingen. 

LET OP: Gezien de grote hoeveelheid opties en complexiteit hiervan raden wij aan om te wachten totdat de video instructie voor het doen van maatwerk aanpassingen gereed is en hier is geüpload.

Als door de nieuwe instellingen jouw saber niet meer werkt zoals je wilt klik dan rechts onderin op "more" en zet de saber terug naar fabrieksinstellingen.

 

Problemen oplossen

Heb je vragen of ondervind je onverhoopt problemen met de KenJo Saber in welke vorm dan ook? Kijk voor instructie filmpjes en antwoorden op veel gestelde vragen even op kenjosabers.nl/pages/faqs of kenjosabers.nl/pages/troubleshoot .

Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je gebruik maken van de wettelijke garantie neem dan contact met ons op en wij zullen zorg dragen voor een spoedige en adequate service om het probleem op te lossen. Dit kan via info@kenjosabers.com of via de chat functie op www.kenjosabers.com. Vermeld hierbij meteen je bestelnummer zodat we snel mee kunnen kijken. 

 

Waarschuwingen

- De KenJo Saber is niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Kinderen boven de 14 dienen onder toezicht van een volwassenen met de KenJo Saber te te spelen. 

- Gebruik KenJo Sabers veilig en verantwoordelijk.

- Dit product kan niet tegen water.

- Zet dit product niet aan terwijl deze aan het opladen is.

- Demonteer of maak dit product niet zelf open, anders komt de garantie te vervallen.     

- Laat dit product niet zonder toezicht aanstaan of opladen.

- Dit product is niet geschikt om te gebruiken als permanente lichtbron.

- KenJo Sabers is niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade en/ of letsel door het niet volgen van waarschuwingen.

- Stel de saber niet bloot aan open vuur of indirecte hitte.

- Bevat kleine onderdelen, uit de buurt van kinderen houden en veilig opbergen in verband met verstikkingsgevaar.

- Dit product mag niet in de prullenbak en moet gerecyled worden.

- Laat de saber niet onbewaakt aanstaan.

- Dit product kan niet in de wasmachine of magnetron.

- KenJo Sabers is niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade en/ of letsel door het niet volgen van waarschuwingen.

- Gebruik geen (snel)opladers met een output hoger dan 1A/5V.

FAQ: Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je linkjes naar online handleidingen en instructie video's voor jouw saber.

https://kenjosabers.nl/pages/handleidingen-kenjo-sabers-pagina

Als je problemen hebt met jouw KenJo Saber willen we dit graag voor je oplossen. Op de troubleshoot pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen of voorkomende complicaties met bijbehorende oplossingen. We raden aan om eerst deze troubleshoot pagina te bekijken. Lost dit het probleem niet op? Neem dan contact met ons op per chat of mail. Vernoem altijd je ordernummer zodat we snel mee kunnen kijken.  

Base lit modellen zijn voorzien van een felle 12 watt lamp in het handvat. Deze schijnt in in het zwaard en zorgt er op deze manier voor dat het lightsaber licht geeft. 

Neopixel en Proffie hebben een zwaard welke is voorzien van een dubbelzijdige ledstrip over de gehele lengte van de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat het licht veel feller is dan een base lit variant en ook meer lichteffect mogelijkheden biedt. 

Alle soundboard types zijn voorzien van vooringestelde geluiden en kleuren. De proffie variant wordt geleverd met een 16GB SD kaart. Op diverse fora zijn vele geluidseffecten en lichteffecten te vinden om te uploaden.

Onderstaand een overzicht van de verschillende soundboards welke KenJo Sabers aanbied.

Voor een uitgebreidere uiteenzetting over de verschillende functies raden wij aan om deze pagina eerst te lezen,

De meeste bestellingen worden dezelfde dag verzonden! Kijk voor het actuele en volledige verzendbeleid op onze verzendbeleid pagina: https://kenjosabers.nl/policies/shipping-policy

De werking van jouw saber verschilt per soundboard type en in sommige gevallen ook minimaal tussen bepaalde modellen. Op deze pagina kan je aan de hand van jouw saber of soundboard type de juiste handleiding vinden. In veel gevallen in de uitleg uitgebreid met video voor extra toelichting en ter demonstratie. https://kenjosabers.nl/pages/handleidingen-kenjo-sabers-pagina

Haal de zwarte of doorzichtige dop van de platte kant van de saber. Schuif vervolgens het lemmet/zwaard of de plug voorzichtig in het handvat tot deze tegen de lamp aan komt. Bij een neopixel model is het belangrijk dat de pinnen voldoende naar benden worden gedrukt. Let erop dat de inbusschroeven het lemmet niet blokkeert aan de binnenkant van het handvat. Gebruik vervolgens de bijgeleverde inbusschroeven en inbussleutel om het lemmet stevig in het handvat vast te draaien. Bekijk hier ook de instructie video op de troubleshoot pagina 

Zeker weten! Al onze zwaarden zijn gemaakt van duurzaam polycarbonate ontwikkeld voor lightsaber tegen lightsaber duels. Gebruik altijd je gezonde verstand en wees voorzichtig. We raden aan om beschermende kleding te dragen en zorg te dragen voor voldoende ruimte zodat er geen schade aan de omgeving of andere mensen ontstaat. 

Houdt er rekening mee dat RGB base lit lightsabers het meest geschikt zijn om mee te duelleren. Overige soundboard type lightsabers hebben een led strip in het zwaard wat deze zwaarder en kwetsbaarder maakt. Met deze modellen kan ook geduelleerd worden, maar we raden aan hier zacht tot medium mee te duelleren om schade te voorkomen. 

KenJo Sabers zijn standaard voorzien van 12 verschillende vooringestelde kleuren. De kleuren kunnen gemakkelijk gewisseld worden door gebruik te maken van de knop op de lightsaber. Het is ook mogelijk om zelf een kleur te kiezen door de lightsaber langzaam van kleur te laten veranderen. Exacte instructies kunt u terugvinden in de handleiding welke bij elke lightsaber wordt geleverd. Sommige modellen hebben verschillende kleuren handvaten / hilts. Op de productpagina is te zien in welke kleur een lightsaber beschikbaar is. Staat de gewenste variant op uitverkocht? Dan hebben we deze niet op voorraad. Wil je deze toch kopen of heb je een andere wens? Laat het ons dan even weten. Het is vaak mogelijk om specifiek voor u een saber naar wens te faciliteren. 

Gebruik onze zoekbalk om de sabe te vinden die bij jouw favoriete karakter hoort.

Bij elke lightsaber van KenJo Sabers wordt een handleiding geleverd. Hier staan alle instructies in hoe de lightsaber werkt! Online kan je de meest recente versie vinden https://kenjosabers.nl/pages/handleiding-kenjo-sabers . Let op. Het kan zijn dat er functies worden toegevoegd. Gaat jouw saber al even mee?Dan kan het zijn dat er meer functies beschreven staan dan jouw saber heeft.

Bij elke lightsaber van KenJo Sabers wordt een handleiding geleverd. Hier staan alle instructies in over hoe de lightsaber werkt! Online kan je de meest recente versie vinden https://kenjosabers.nl/pages/handleiding-kenjo-sabers . Let op. Het kan zijn dat er functies worden toegevoegd. Gaat jouw saber al even mee? Dan kan het zijn dat er meer functies beschreven staan dan jouw saber heeft. Heb je een premium neopixel saber dan kan je deze wel zelf updaten.

De USB stick heeft een ingang voor een Micro SD kaart. Deze kaart zit in het Premium Neopixel board. Het is mogelijk om op deze manier het board te updaten.

Bij elke lightsaber van KenJo Sabers wordt een handleiding geleverd. Hier staan alle instructies in over hoe de lightsaber werkt! Online kan je de meest recente versie vinden https://kenjosabers.nl/pages/handleiding-kenjo-sabers . Het Proffie soundboard biedt de mogelijkheid om zelf effecten, geluidstypes en andere effecten in te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk ook eens op https://therebelarmory.com/ voor informatie en instellingen voor jouw Proffie board. Let wel op, omdat het Proffie 2.2 soundboard volledig customizable is vergt het wel wat meer tijd, eigen research en computer skills om onder de knie te krijgen. Op diverse fora en Youtube zijn voldoende tutorials te vinden. 

Om een dualsaber te creëren heb je twee lightsabers nodig welke zijn aangemerkt als “dualsaber ready” en een connector ring. Om beide sabers aan elkaar te verbinden, dient de onderkant van beide lightsabers losgedraaid te worden. De connector ring kan nu doormiddel van het schroefdraad aan beide lightsabers gekoppeld worden.  

Wat leuk dat je een bestelling wilt plaatsen! Als er lopende kortingsacties zijn, let dan goed op of de voorwaarden voor deze actie van toepassing zijn op jouw bestelling. Kijk op deze pagina voor duidelijke instructies hoe je een kortingscode kan gebruiken. Toch nog vragen? laat het ons weten! 

Er zijn diverse aanbiedingen, acties, promoties, kortingscodes en prijsvragen actief. Voor een actueel overzicht verwijzen wij graag naar dit overzicht.

Voor meer informatie bekijk ons volledige retour beleid: https://kenjosabers.nl/policies/refund-policy

Meld van te voren altijd uw retour aan via de mail of chat. Vermeld het ordernummer in het bericht en de reden van de retour. Zodat je snel geholpen kan worden.

Achteraf toch liever een andere saber of soundboard? Laat het dan weten in het bericht zodat we jouw retourzending snel kunnen omruilen.

Vermeld op of in de zending altijd uw unieke ordernummer zodat wij deze kunnen traceren. Verzuimt u dit te doen, dan kan het zijn dat uw order kwijt raakt of terugbetalingen langer op zich laten wachten. 

Meld van te voren altijd uw retour aan via de mail of chat. We zoeken samen een oplossing en delen de retour instructies.

Stuur ons een email via info@kenjosabers.nl of open een chatgesprek op de website. KenJo Sabers probeert op werkdagen altijd binnen 48 uur te antwoorden.

Bij KenJo Sabers kan je afrekenen met de volgende betalingsmethodes:

- Ideal

- Klarna 

- Klarna pay later

- Visa

- PayPal

- Belfius

- Sofort

- Sepa bank transfer

- Creditcard

Przelewy24

- EPS

- KBC/CBC

- GiroPay

 

Ik zie mijn betalingsmethode niet:

Ga vanaf je winkelwagentje naar de betaling pagina door te klikken op "afrekenen". Vul de gevraagde gegevens in en klik onder op de pagina op 'Doorgaan naar verzenden" en vervolgens op "Ga naar betalen" om alle betaalopties weer te geven.