Actieve KenJo Sabers kortingscodes en lopende acties

Op deze pagina staat een overzicht van alle lopende kortingscodes, prijsvragen, acties en andere eventuele voordelige aanbiedingen.

Win acties op social media:

- EU / .com launch giveaway. 10 x prijs en meerdere entries mogelijk. Verkrijg op verschillende manieren tickets in de loterij. Check de actie pagina: https://gleam.io/Fvj55/kenjo-sabers-europe-launch voor alle mogelijkheden. Winnaar word in de week van 20 juni bekend gemaakt.

- Instagram: Elke maand wordt een lightsaber accessoire verloot. Volg @kenjo_sabers en post een foto van jouw KenJo Sabers lightsaber met de hashtag #KenJoSabers en tag @kenjo_sabers op je wall (Instagram story posts worden niet mee geteld). De winnaar wordt via Instagram aangekondigd. 

- Facebook: Elke maand wordt een lightsaber-stand verloot. Volg @kenjo_sabers en post een foto van jouw KenJo Sabers lightsaber met de hashtag #KenJoSabers en tag @kenjo_sabers. De winnaar dient contact met ons op te nemen om de prijs te claimen.

Er zal per maand 1 stand worden verloot onder alle Instagram en Facebook deelnames

Kijk voor alle voorwaarden op: https://kenjosabers.nl/pages/actievoorwaarden-prijsvragen-en-winacties

Lopende acties:

- Gratis verzending: bij bestelling van een lightsaber naar keuze of besteding boven €90,-. Blijvend geldig.

Actieve kortingscodes:

Kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd.

- WELKOM10: 10 euro korting bij aanschaf van een lightsaber naar keuze. Gelding vanaf 01-01-2022 tot en met 30-9-2022 Eenmalig per bestelling en per klant bij bestellingen boven de €90.

- Inschrijven nieuwsbrief: Schrijf jezelf in via de pop-up en ontvang een kortingscode per mail van €10,- geldig vanaf besteding vanaf €80,-. De code verloopt na 5 dagen.

Instructies voor het gebruiken van kortingscodes kan u hier vinden.

 

Ga naar de winkel

 

NL

Select language