Actievoorwaarden prijsvragen en winacties

Actievoorwaarden, prijsvragen en winacties van KenJo Sabers:

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle prijsvragen en winacties van KenJo Sabers. Door deelname aan de betreffende prijsvraag en/of winactie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden.

2. Deze actievoorwaarden zijn in te zien, te downloaden, op te slaan en te printen via de website www.kenjosabers.nl

3. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer de deelnemer de gevraagde actie heeft uitgevoerd met de gevraagde gegevens, of indien van toepassing, een inschrijfformulier heeft ingevuld. Vanaf dat moment maakt de deelnemer kans om te winnen.

4. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

5. De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de prijsvraag/winactie. KenJo Sabers kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit en een geldige inschrijving op het door de deelnemer opgegeven woon-of verblijfadres.

6. Deelnemers dienen de Reclamecode Social Media na te leven.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. Een minderjarige deelnemer dient toestemming van de ouder(s)/voogd(en) te hebben om aan de actie deel te nemen. Bij het winnen van de actie treden de ouder(s) of wettelijke vertegenwoordigers van de minderjarige winnaar op als contactpersoon en zullen schriftelijk moeten bevestigen dat zij, mede namens de winnaar, akkoord gaan met het ontvangen van de prijs onder de in deze voorwaarden opgenomen voorwaarden. Het niet of niet tijdig door KenJo Sabers ontvangen van een dergelijke verklaring heeft tot gevolg dat de prijs niet zal worden uitgekeerd en dat KenJo Sabers tot geen andere verplichting gehouden zal zijn. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

8. De winnaars kunnen op het door de betreffende deelnemer opgegeven e-mailadres, correspondentieadres of telefoonnummer bericht ontvangen van de gewonnen prijs.

9. KenJo Sabers behoudt zich te allen tijde het recht voor om de actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de actieproducten/prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

10. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

11. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag/winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is KenJo Sabers gerechtigd een andere winnaar te trekken. 

12. De afhandeling van de levering van de prijs gebeurt door PostNL Nederland of een andere daartoe aangestelde partij. Kenjo Sabers is niet verantwoordelijk voor de levering van de prijs. In dat geval zal de datum van levering van de prijs in overleg met de leverancier van de prijs worden bepaald.

13. Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per post aan de winnaar worden verzonden, of wanneer dit gezien de aard van de prijs noodzakelijk is, op een andere wijze (bijvoorbeeld persoonlijk) aan de winnaar worden overhandigd.

14. De winnaar zal zijn of haar medewerking verlenen aan redelijke verzoeken van KenJo Sabers tot deelname aan promotionele activiteiten met betrekking tot de actie, waaronder begrepen publicitaire activiteiten met betrekking tot de prijsuitreiking, via verschillende mediakanalen van KenJo Sabers (waaronder Facebook, Twitter en Instagram).

15. Medewerkers van KenJo Sabers zijn uitgesloten van deelname.

16. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens gebruikt door KenJo Sabers voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

17. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door KenJo Sabers.

18. Gebruik van de ter beschikking gestelde prijs is voor rekening en risico van de winnaar. KenJo Sabers en/of de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden kan/kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, door een deelnemer geleden in verband met enige actie.

19. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

20. Op elke actie is de Code voor Promotionele Kansspelen van toepassing. Deelnemers die niet voldoen aan deze voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan deze actie is 16 jaar.

21. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met info@kenjosabers.nl

FAQ: Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je linkjes naar online handleidingen en instructie video's voor jouw saber.

https://kenjosabers.nl/pages/handleidingen-kenjo-sabers-pagina

Als je problemen hebt met jouw KenJo Saber willen we dit graag voor je oplossen. Op de troubleshoot pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen of voorkomende complicaties met bijbehorende oplossingen. We raden aan om eerst deze troubleshoot pagina te bekijken. Lost dit het probleem niet op? Neem dan contact met ons op per chat of mail. Vernoem altijd je ordernummer zodat we snel mee kunnen kijken.  

Base lit modellen zijn voorzien van een felle 12 watt lamp in het handvat. Deze schijnt in in het zwaard en zorgt er op deze manier voor dat het lightsaber licht geeft. 

Neopixel en Proffie hebben een zwaard welke is voorzien van een dubbelzijdige ledstrip over de gehele lengte van de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat het licht veel feller is dan een base lit variant en ook meer lichteffect mogelijkheden biedt. 

Alle soundboard types zijn voorzien van vooringestelde geluiden en kleuren. De proffie variant wordt geleverd met een 16GB SD kaart. Op diverse fora zijn vele geluidseffecten en lichteffecten te vinden om te uploaden.

Onderstaand een overzicht van de verschillende soundboards welke KenJo Sabers aanbied.

Voor een uitgebreidere uiteenzetting over de verschillende functies raden wij aan om deze pagina eerst te lezen,

De meeste bestellingen worden dezelfde dag verzonden! Kijk voor het actuele en volledige verzendbeleid op onze verzendbeleid pagina: https://kenjosabers.nl/policies/shipping-policy

De werking van jouw saber verschilt per soundboard type en in sommige gevallen ook minimaal tussen bepaalde modellen. Op deze pagina kan je aan de hand van jouw saber of soundboard type de juiste handleiding vinden. In veel gevallen in de uitleg uitgebreid met video voor extra toelichting en ter demonstratie. https://kenjosabers.nl/pages/handleidingen-kenjo-sabers-pagina

Haal de zwarte of doorzichtige dop van de platte kant van de saber. Schuif vervolgens het lemmet/zwaard of de plug voorzichtig in het handvat tot deze tegen de lamp aan komt. Bij een neopixel model is het belangrijk dat de pinnen voldoende naar benden worden gedrukt. Let erop dat de inbusschroeven het lemmet niet blokkeert aan de binnenkant van het handvat. Gebruik vervolgens de bijgeleverde inbusschroeven en inbussleutel om het lemmet stevig in het handvat vast te draaien. Bekijk hier ook de instructie video op de troubleshoot pagina 

Zeker weten! Al onze zwaarden zijn gemaakt van duurzaam polycarbonate ontwikkeld voor lightsaber tegen lightsaber duels. Gebruik altijd je gezonde verstand en wees voorzichtig. We raden aan om beschermende kleding te dragen en zorg te dragen voor voldoende ruimte zodat er geen schade aan de omgeving of andere mensen ontstaat. 

Houdt er rekening mee dat RGB base lit lightsabers het meest geschikt zijn om mee te duelleren. Overige soundboard type lightsabers hebben een led strip in het zwaard wat deze zwaarder en kwetsbaarder maakt. Met deze modellen kan ook geduelleerd worden, maar we raden aan hier zacht tot medium mee te duelleren om schade te voorkomen. 

KenJo Sabers zijn standaard voorzien van 12 verschillende vooringestelde kleuren. De kleuren kunnen gemakkelijk gewisseld worden door gebruik te maken van de knop op de lightsaber. Het is ook mogelijk om zelf een kleur te kiezen door de lightsaber langzaam van kleur te laten veranderen. Exacte instructies kunt u terugvinden in de handleiding welke bij elke lightsaber wordt geleverd. Sommige modellen hebben verschillende kleuren handvaten / hilts. Op de productpagina is te zien in welke kleur een lightsaber beschikbaar is. Staat de gewenste variant op uitverkocht? Dan hebben we deze niet op voorraad. Wil je deze toch kopen of heb je een andere wens? Laat het ons dan even weten. Het is vaak mogelijk om specifiek voor u een saber naar wens te faciliteren. 

Gebruik onze zoekbalk om de sabe te vinden die bij jouw favoriete karakter hoort.

Bij elke lightsaber van KenJo Sabers wordt een handleiding geleverd. Hier staan alle instructies in hoe de lightsaber werkt! Online kan je de meest recente versie vinden https://kenjosabers.nl/pages/handleiding-kenjo-sabers . Let op. Het kan zijn dat er functies worden toegevoegd. Gaat jouw saber al even mee?Dan kan het zijn dat er meer functies beschreven staan dan jouw saber heeft.

Bij elke lightsaber van KenJo Sabers wordt een handleiding geleverd. Hier staan alle instructies in over hoe de lightsaber werkt! Online kan je de meest recente versie vinden https://kenjosabers.nl/pages/handleiding-kenjo-sabers . Let op. Het kan zijn dat er functies worden toegevoegd. Gaat jouw saber al even mee? Dan kan het zijn dat er meer functies beschreven staan dan jouw saber heeft. Heb je een premium neopixel saber dan kan je deze wel zelf updaten.

De USB stick heeft een ingang voor een Micro SD kaart. Deze kaart zit in het Premium Neopixel board. Het is mogelijk om op deze manier het board te updaten.

Bij elke lightsaber van KenJo Sabers wordt een handleiding geleverd. Hier staan alle instructies in over hoe de lightsaber werkt! Online kan je de meest recente versie vinden https://kenjosabers.nl/pages/handleiding-kenjo-sabers . Het Proffie soundboard biedt de mogelijkheid om zelf effecten, geluidstypes en andere effecten in te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk ook eens op https://therebelarmory.com/ voor informatie en instellingen voor jouw Proffie board. Let wel op, omdat het Proffie 2.2 soundboard volledig customizable is vergt het wel wat meer tijd, eigen research en computer skills om onder de knie te krijgen. Op diverse fora en Youtube zijn voldoende tutorials te vinden. 

Om een dualsaber te creëren heb je twee lightsabers nodig welke zijn aangemerkt als “dualsaber ready” en een connector ring. Om beide sabers aan elkaar te verbinden, dient de onderkant van beide lightsabers losgedraaid te worden. De connector ring kan nu doormiddel van het schroefdraad aan beide lightsabers gekoppeld worden.  

Wat leuk dat je een bestelling wilt plaatsen! Als er lopende kortingsacties zijn, let dan goed op of de voorwaarden voor deze actie van toepassing zijn op jouw bestelling. Kijk op deze pagina voor duidelijke instructies hoe je een kortingscode kan gebruiken. Toch nog vragen? laat het ons weten! 

Er zijn diverse aanbiedingen, acties, promoties, kortingscodes en prijsvragen actief. Voor een actueel overzicht verwijzen wij graag naar dit overzicht.

Voor meer informatie bekijk ons volledige retour beleid: https://kenjosabers.nl/policies/refund-policy

Meld van te voren altijd uw retour aan via de mail of chat. Vermeld het ordernummer in het bericht en de reden van de retour. Zodat je snel geholpen kan worden.

Achteraf toch liever een andere saber of soundboard? Laat het dan weten in het bericht zodat we jouw retourzending snel kunnen omruilen.

Vermeld op of in de zending altijd uw unieke ordernummer zodat wij deze kunnen traceren. Verzuimt u dit te doen, dan kan het zijn dat uw order kwijt raakt of terugbetalingen langer op zich laten wachten. 

Meld van te voren altijd uw retour aan via de mail of chat. We zoeken samen een oplossing en delen de retour instructies.

Stuur ons een email via info@kenjosabers.nl of open een chatgesprek op de website. KenJo Sabers probeert op werkdagen altijd binnen 48 uur te antwoorden.

Bij KenJo Sabers kan je afrekenen met de volgende betalingsmethodes:

- Ideal

- Klarna 

- Klarna pay later

- Visa

- PayPal

- Belfius

- Sofort

- Sepa bank transfer

- Creditcard

Przelewy24

- EPS

- KBC/CBC

- GiroPay

 

Ik zie mijn betalingsmethode niet:

Ga vanaf je winkelwagentje naar de betaling pagina door te klikken op "afrekenen". Vul de gevraagde gegevens in en klik onder op de pagina op 'Doorgaan naar verzenden" en vervolgens op "Ga naar betalen" om alle betaalopties weer te geven.